تبلیغات شما تبلیغات شما

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 4089
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 6

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 542
    باردید دیروز : 2,592
    گوگل امروز : 2
    گوگل دیروز : 3
    بازدید هفته : 7,763
    بازدید ماه : 91,962
    بازدید سال : 300,079
    بازدید کلی : 6,747,107

آخرین فروش های موفق

دانلود-مقاله-ترجمه-شده--اثر-چای-تخمیر-شده-مکمل-کامبوچا-بر-سطوح-چربی-و-کلسترول-گوشت-اردک
دانلود مقاله ترجمه شده : اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: Doc
تعداد صفحات: 6
حجم فایل: 13 کیلوبایت

عنوان ترجمه فارسی: اثر چای تخمیر شده مکمل کامبوچا بر سطوح چربی و کلسترول گوشت اردک
نویسنده/ناشر/نام مجله : Lucrari^ tiintifice. SeriaZootehnie
سال انتشار 2007
تعداد صفحات انگليسی: 3
تعداد صفحات فارسی: 6 نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
عنوان مقاله انگليسی: THE EFFECT OF SUPLEMENTATION FERMENTED KOMBUCHA TEA ON FAT AND CHOLESTEROL LEVELS OF DUCK MEAT

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

Abstract

 

The experiment that concerned the effect of supplementation fermented kombucha tea on fat and cholesterol value of duck meat has been carried out at Tanjungsari, village in Tasikmalaya (West Java).This research used an experimental method with a completely randomized design. There were five kind of treatments (P0 = 0%, P1 = 10%, P3 = 20%, and P4 = 25%) and four replications. The result indicated that supplementation with 25% kombucha decreased significantly fat and cholesterol in duck meat (p<0.05). The conclusion is that the addition of fermented kombucha tea up to 25% can decrease fat and cholesterol levels in the meat the fowl produced


چکیده

آزمایش به اثر چای مکمل تخمیر شده کامبوچا بر مقدار چربی و کلسترول گوشت اردک مربوط می شود و در روستای Tanjungsari، در تاسیکمالایا (غرب جاوا) انجام شده است. این تحقیق از یک روش تجربی با طرح کاملا تصادفی استفاده می کند. پنج نوع درمان (P0 = 0٪، P 1 = 10٪، P3 = 20٪، و P4 = 25٪) و چهار تکرار وجود دارد. نتیجه نشان می دهد که مصرف مکمل با 25٪ کامبوچا به طور قابل توجهی چربی و کلسترول را در گوشت اردک (P <0.05) کاهش داده است. نتیجه این است که افزودن چای تخمیر شده کامبوچا تا 25 درصد می تواند سطح چربی و کلسترول موجود در گوشت پرندگان تولید شده را کاهش دهد.

1-مقدمه

کامبوچا یک چای تخمیر شده است که اغلب برای مقاصد دارویی استفاده می شود. مطالعات علمی فواید سلامتی کامبوچا را پشتیبانی می دهد که خواص ضد میکروبی را نشان می دهد، کیفیت محافظت کبدی دارد، و در میان مزایای دیگر آنتی اکسیدانی وجود دارد. کامبوچا در بازار موجود است و می تواند در خانه از تخمیر چای با استفاده از یک توده جامد از مخمر و باکتری قابل مشاهده ساخته شود. کامبوچا حاوی گونه های متعدد از مخمر و باکتری ها، همانند اسیدهای آلی، آنزیم فعال، اسیدهای آمینه، و پلی فنول های تولید شده توسط آن میکروب می باشد...

دانلود فایل

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی